Jdi na obsah Jdi na menu
 


Breussova masáž

rudolf-breuss.jpg
Rudolf Breuss žil v letech 1899 - 1990. Proslavil se hlavně  léčebnou kůrou proti rakovině jejíž podstatou byly až 42 denní půsty, doplněné pitím zeleninových šťáv. Kůru popisuje ve své knize Rakovina, leukémie a jiné zdánlivě nevyléčitelné nemoci, léčitelné přírodními prostředky, která vyšla i u nás.



Breussova masáž je silně energetickou, ale jemnou masáží zad.kajdik-pater.jpg Podle Rudolfa Breusse neexistují zničené ploténky, opotřebované ploténky, pouze zdegenerované, které se masáží obnoví. Breussovou masáží natahujeme páteř, čímž od sebe oddalujeme obratle a tím uvolňujeme ploténky a vmasírujeme do nich třezalkový olej.
Třezalkový olej si vyrábím sám z kvalitního za studena lisovaného slunečnicového oleje, třezalkových poupat a květů. Třezalkový olej se používá pro jeho nedocenitelné vlastnosti: regeneruje, vyživuje a rozpíná meziobratlové ploténky, tlumí bolest. Po masáži následuje třezalkový zábal. Na páteř aplikujeme třezalkový olej a přikryjeme hedvábným papírem. Když je zábal hotov, působím na pacienta energií Reiki. Olej se dostává hlouběji do páteře a toxiny se působením osmózy usazují na papíru.

Třezalkový olej

je vyhlášeným zázračným přípravkem na popáleniny, opařeniny, kožní neduhy, špatně se hojící rány, křečové žíly, hemoroidy, poštípání hmyzem. Můžeme ho použít k promazávání při bolestech zad, ischiasu, revmatismu, dny.
Jednoduchý a účinný prostředek na zklidnění těchto problémů je vyzkoušené použití třezalkového oleje. Důkazem toho je mnohostranné využití maséry a léčiteli. Třezalka nám může pomoci při problémech s pohybovým ústrojím a páteří. Jejím vnitřním užíváním působí protizánětlivě a též tlumí bolestivé stavy. Jednoduchý a účinný prostředek na zklidnění problémů s páteří – člověku ležícímu na břichu nalejeme na prohlubeň kolem páteře vrstvičku třezalkového oleje a přikryjeme fólií nebo pergamenem asi na dobu 15 minut. Olej je nucený vsáknout do meziobratlových plotének, které uvolní nervy a nastává velká úleva.

 

        Kontraindikace

  • Rakovina kostí, kostní dřeně, kůže.
  • Pokud pacient prodělává ozařování, chemoterapii.
  • Alergie na třezalkový olej, použijeme jiný olej, na který není alergie.